MiniMoly blog - gyerekkönyvekről röviden.

Kaláka (szerk.): Nálatok laknak-e állatok?

2017. január 31. 15:45 - egy.

kalaka_nalatok-laknak-e-allatok.jpg

Bencze Gábor, Gryllus Dániel, Huzella Péter, Radványi Balázs, Gryllus Samu, Zsoldos Béla (szerk).: Nálatok laknak-e állatok? Centrál Médiacsoport, Budapest, 2016.

"A Kaláka együttes népszerű Nálatok laknak-e állatok? című lemezének dalai most megelevenednek a rajzokon. A dalok szövegei Rigó Béla, Ágai Ágnes, Tandori Dezső, Tamkó Sirató Károly, Kányádi Sándor, Csoóri Sándor, Csukás István, Veress Miklós, Szabó Lőrinc és más ismert költők versei." - IGEN! Igen, igen igennn! Ez a könyv egy főnyeremény: ha Kétéves mesél belőle, akkor képeskönyv. Ha én, akkor verses-mondókás. Ha pedig a hozzá tartozó Kaláka cédét hallgatjuk, akkor hangoskönyv. Bájos versek, izgalmas előadásban, na és Timkó Bíbor nagyszerű, modern illusztrációi...! Mondanom sem kell, mindennapjaink megbízható kísérőtársává avanzsált, kár, hogy nem kisebb formátum, akkor egészen biztosan mindenhová magunkkal is vinnénk. 

Szerintünk: 5 / 5 pont (kedvenc)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://minimoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8412148709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása